Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- اپراتور آمریکایی تی موبایل تصمیم گرفته است که در پی آنلاین شدن مدارس به 10 میلیون خانه آمریکایی اینترنت رایگان ارائه کند. اپراتور آمریکایی تی موبایل تصمیم گرفته است که در پی آنلاین شدن مدارس به 10 میلیون خانه آمریکایی اینترنت رایگان ارائه کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، سال گذشته جان لجر به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی کمپانی تی موبایل قول داد که برای 10 میلیون خانه آمریکایی اینترنت رایگان فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌اکنون که این کمپانی با اسپرینت ادغام شده است تصمیم بر این شد که این برنامه اجرایی شود و نحوه عملیاتی شدن آن نیز توضیح داده شد.
 
تی موبایل در طی 10 سالی که از عمر این برنامه می‌گذرد، 10.7 میلیارد دلار را به آن اختصاص داده است و آن را در اختیار همه دانش‌آموزانی قرار داده است كه بخشی از برنامه‌های ملی مدارس برای خانواده‌های کم‌درآمد هستند. مدارس می‌توانند برای دریافت اینترنت رایگان ثبت‌نام کرده و زیپ کدهای دانش‌آموزان را به اشتراک بگذارند تا تی موبایل بتواند ارائه این سرویس را تائید کند.
 
این کمپانی اعلام کرده است که زمانی که درخواست ثبت‌نام مدارس و دانش‌آموزان تائید شد، مدرسه می‌تواند به هر دانش‌آموز هات اسپاتی رایگان با 100 گیگابایت داده سالانه اعطا کند. این میزان از داده برای انجام تماس‌های ویدئویی کافی است اما دانش‌آموزان می‌تواند با دریافت کمک‌هزینه‌ای 500 دلاری برای هرسال از بسته‌های تخفیفی تی موبایل با حجم 100 گیگابایت داده ماهانه به ازای پرداخت 12 دلار بر ماه یا داده نامحدود با پرداخت 15 دلار در ماه بهره‌مند شوند.
 
البته تمامی مدارس آمریکا به‌صورت آنلاین برگزار نمی‌شوند اما 13 منطقه آموزش‌وپرورش در آمریکا تصمیم دارند که مدارس را تنها به‌صورت آنلاین برگزار کنند. بااین‌حال تلاش‌های تی موبایل ممکن است برای همه دانش‌آموزان مؤثر نباشد زیرا تخمین‌ها نشان از آن دارند که حدود 16.9 میلیون کودک به اینترنت موردنیاز برای کلاس‌های آنلاین دسترسی ندارند.
 
اهدای رقم 10.7 میلیارد دلاری احتمالا برای تی موبایل مزایای بلندمدت زیادی دارد و این کمپانی از این طریق می‌تواند محبوبیت بیش‌تری در بین کاربران به دست آورده و در آینده سود زیادی از این طریق کسب کند. علاوه بر این زمانی که برنامه یادشده رونمایی شد رابطه دانش‌آموزان و معلم به‌صورت حضوری بود و دسترسی به اینترنت برای آن‌ها به معنای کسب علم اضافی تلقی می‌شد.
 
 بااین‌حال هم‌اکنون و در پی آنلاین شدن کلاس‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا نداشتن اینترنت به معنای بازماندن از تحصیل است و ارزش کار کمپانی‌هایی نظیر تی موبایل در نزد مردم بسیار بالاتر خواهد رفت. همین امر موجب می‌شود که مشتریان این اپراتور آمریکایی بیشتر شده و کمک‌هزینه اعطایی به‌زودی با سرازیر شدن سودی کلان جبران شود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت آمریکا اپراتور اینترنت رایگان اینترنت رایگان دانش آموزان میلیون خانه تی موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۹۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • دختربچه ۱۰ ساله همبازی‌اش را سلاخی کرد | کشف فیلم‌های خشن و جنایی در موبایل دختربچه قاتل
  • شاداب‌سازی و مرمت ۱۱۰ هزار کلاس درس تا مهرماه
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است